Ai un Start-up și vrei un website de prezentare bine structurat, SEO ready și mobile friendly?  Cere ofertă de preț acum! 

Fie că aveți deja o afacere sau ați deschis/vă gândiți să deschideți un Start-Up, inevitabil veți ajunge în situația de a avea nevoie de un website de prezentare. De ce spun inevitabil? Pentru că, chiar dacă acum nu credeți în nevoia de a investi în realizarea unui website de prezentare, ușor ușor veți constata, fie de la cunoștințe fie de la companii similare, că, fără o prezență online ai foarte multe de pierdut, chiar dacă, la început, nu câștigi mare lucru pentru simplul fapt că ți-ai făcut website, dar cu siguranță ai multe de pierdut. În primul rând pierzi/poți câștiga la capitolul credibilitate sau notorietate – în ziua de azi, majoritatea oamenilor au calculatoare, smartphone-uri, tablete și caută orice pe internet, de la informații despre diverse lucruri, până la produse și servicii, astfel găsindu-vă pe internet deveniți cunoscut și veți avea un plus de credibilitate, oamenii putând afla foarte ușor despre produsele/serviciile oferite, date de contact, tarife, program de lucru, etc. Suntem în secolul vitezei, oamenii nu mai au răbdare, vor să găsească totul repede, fără mari bătăi de cap, de multe ori de pe telefon/calculator – de aici a apărut și expresia: “NU AI WEBSITE, NU EXIȘTI!”.

Un alt mare avantaj al unui website de prezentare, este că, îți poți informa permanent clienții despre promoțiile și ofertele speciale, fără a investi prea mult în reclamă clasică cu bannere, flyere, etc care de multe ori sunt foarte costisitoare, consumatoare de timp (trebuie distribuite), și de cele mai multe ori oamenii le aruncă la coșul de gunoi (vorbim de flyere).

Pentru o firmă mică sau un Start-Up la început de drum, este vital și suficient să investească într-un website de prezentare SEO ready și mobile friendly (pentru a se afișa corect și pe dispozitive mobile), simplu-aerisit, bine structurat, și totodată este important să întrețină și să promoveze acest website, printr-un contract de servicii de mentenanță/administrare/promovare (de obicei oferite de cel/cei care realizează website-ul), care să ofere și o secțiune de blog pentru SEO organic, cel puțin pentru 1 an de zile. Apoi, în funcție de buget, recomand folosirea campaniilor de publicitate plătite, în special Google Adwords. Până atunci, website-ul, notorietatea și ajungerea la clienți se poate face cu un buget relativ mic.

Toate cele de mai sus sunt valabile și în cazul magazinelor on-line.

Adochiței Adrian Daniel PFA, îți stă la dispoziție cu servicii de calitate, la prețuri rezonabile!

Apasă AICI și solicită OFERTA PENTRU START-UP!

sau scrie/sună la:

e-mail:office@adochiteiadrianpfa.ro; adi.adochitei@gmail.co

Telefon:0720.052.841