IMG_1623Numele meu este Adochiței Adrian Daniel, de profesie inginer absolvent al Facultății de Inginerie Mecanică și Electrică a Universității Tehnică Petroșani, Specializarea: „Știința Sistemelor și a Calculatoarelor” Secția: Automatică-Informatică aplicată (2000 – 2005).

Din anul 2006 până în iunie 2012 am lucrat ca și angajat, pe postul de consultant în management, pentru accesarea și implementarea fondurilor nerambursabile (Fonduri UE – fonduri structurale, ajutoare de stat, granturi, etc).

În cei șase ani de muncă am dobândit o mare experiență în acest domeniu al accesării fondurilor nerambursabile și având cunoștințe solide în domeniul IT și webdesign, am decis în anul 2013 să mă autorizez ca persoană fizică autorizată.  Din 2013 și până acum, am scris an de an proiecte de finanțare, pe diverse programe cum ar fi: SRL-D, Comerț și Servicii, Microindustrializare, Internaționalizare și Start-up Nation. De asemenea, în acest timp am realizat website-uri de prezentare și magazine on-line, pe platforma wordpress, pentru diveși clienți din țară sau străinătate, oferind și servicii de administrare și mentenanță, pe bază de abonament lunar.

Din anul 2017 mi-am autorizat și codul CAEN 7311, putând astfel să ofer și servicii de publicitate si de promovare on-line, pentru website-urile realizate, administrare și promovare pagini de facebook, etc.

Adochiței Adrian Daniel PFA (neplătitor de TVA) a fost înregistrat la Registrul Comerțului în luna mai 2013, având ca obiect principal de activitate codul CAEN 7022 – Activități de consultanță pentru afaceri și management.