Ești antreprenor și vrei să îți deschizi o afacere? Sau ai deja o firmă dar este inactivă și te gândești să începi activitatea dar nu deții suficient capital pentru demarare? Știm cât este de greu să pornești o afacere de la zero, chiar dacă în ultimii ani băncile au început să acorde mai ușor credite pentru firmele noi, dar șansele de a obține credite sunt totuși destul de mici, și chiar dacă apar din când în când și programe de finanțare nerambursabile pentru firmele noi, de cele mai multe ori nu reușești să le obții din diverse motive cum ar fi neeligibilitatea activității desfășurate, concurența mare, etc.

Din fericire există și alte surse de finanțare pentru afacerile la început de drum, similare cu creditele oferite de bănci dar mai accesibile, cu șanse mult mai mari de a le obține! Da, chiar există și sunt credite oferite de CAR CFR!

Astfel, CAR CFR te ajută să pornești afacerea mult visată! Din grija noastră permanentă pentru micii antreprenori, CAR CFR a lansat noi tipuri de împrumuturi dedicate antreprenorilor, cu dobândă avantajoasă, cum ar fi „Împrumutul micro-antreprenorului”!

Vezi detalii despre Împrumutul micro-antreprenorului”