Site-urile și magazinele virtuale (magazine online) realizate de Adochiței Adrian Daniel PFA nu au prețuri fixe, acestea se vor negocia cu fiecare client în parte, deoarece nu sunt site-uri/magazine gata făcute după un anumit șablon standard, toate detaliile fiind stabilite împreună cu clientul în funcție de specificul afacerii, nevoile și dorințele acestuia, în acest fel fiind destul de greu de stabilit tarife standard de realizare.

Pentru un site de prezentare simplu, cu 4-5 pagini (de exemplu Home, Despre, Servicii, Contact) prețurile pot porni de la 650 de lei (150 de euro).

Pentru un magazin online cu 4-5 pagini și un număr de până la 50 de produse, prețurile pot începe de la 1200 de lei (250 de euro).

În prețurile inițiale nu sunt incluse achiziția domeniului și a serviciilor de hosting, și nici serviciile de administrare/mentenanță a site-urilor sau magazinelor virtuale, acestea sunt servicii opționale, pentru care se va negocia separat.

Tarifele prezentate mai sus sunt exemplificative, prețurile finale se vor stabili în urma unei negocieri directe cu clientul.

Toate prețurile date ca exemplu sunt prețuri totale (fiind neplătitor de TVA).

Pentru a solita o ofertă de preț personalizată, în funcție de nevoile dumneavoastră, vă rog să completați formularul de contact, de pe pagina “Solicită ofertă” sau click aici.