Reclama site-uriÎn general firmele mici fac o mare greșeală considerând că nu au nevoie de un website de prezentare, pe de o parte crezând că un website nu le-ar aduce niciun avantaj, că nu ar crește numărul de clienți sau că nu ar crește în mod considerabil vânzările, iar pe de altă parte considerând că nu se justifică cheltuiala cu realizarea unui website, fiind o afacere care oricum functionează (pe principiul “am deja prea mulți clienți, de ce să îmi fac site?”). Această idee este întâlnită mai ales la managerii români, care deseori, așa cum am spus anterior, merg pe principiul “am destui clienti, la ce-mi trebuie mie site!?” fără să se gândească la faptul că piața evoluează, clienții evoluează, devin tot mai comozi, mai nerebdători și din ce în ce mai mulți oameni vor să comande orice printr-un simplu click stând confortabil acasă, la laptop, sau chiar sa comande de pe dispozitive mobile.

În acest articol prezint cele mai bune șapte avantaje ale unui website de prezentare pentru afacerea ta, fie că activezi in domeniul comerțului fie că activezi în sfera producție sau servicii:

UPDATE 6 aprilie 2020: având în vedere criza generată de pandemia COVID-19, se preconizează vremuri sumbre pentru economia mondială, cu unele afaceri care vor da faliment, altele își vor restrânge activitatea, și se observă tot mai clar că tendința este de digitalizare, de a se muta totul în on-line. Deci, cei ce nu se repliază rapid, și se încăpățânează să nu abordeze varianta on-line, prin website de prezentare, magazin on-line, rețele sociale, etc, vor avea șanse minime de supraviețuire. Dar să continuăm cu cele 7 motive, așa cum le-am prezentat în articolul scris anul trecut, astfel:

    1. In ziua de azi, din ce in ce mai multi clienti folosesc internetul pentru a căuta si pentru a se informa despre produsele sau serviciile de care au nevoie. O afacere mică va câștiga credibilitate dacă deține un website de prezentare, si implicit se pot câștiga sau pierde clienți, care în loc să afle de afacerea ta, vor afla de alte firme concurente care au deja și un website.
    1. Ca si patron al unei afaceri mai mici, poate esti tentat să crezi că nu iți permiți un website profesionist, deși se pot găsi soluții de realizare a unui website de prezentare la prețuri destul de mici, comparativ cu alte tipuri de promovare clasică, prin reclame în ziare, etc, costurile unui site pot fi inițial mai mari, dar în scurt timp se vor amotiza, iar aria de prezentare a firmei este infnit mai mare decât orice alta metodă de promovare și se va dovedi și mai ieftină în timp, deoarece site-ul este văzut în toată țara sau chiar lumea.
    1. Un site trebuie privit ca si un catalog de prezentare online, astfel este mult mai usor si mai ales mai ieftin de actualizat toate informatiile despre produsele si serviciile oferite, față de cataloagele sau borsurile tiparite, care pentru a fi actualizate costă alți bani pentru tipărie. În acest fel clienții vor fi informați în permanență și extrem de repede, despre noile produse sau servicii.
    1. Un site este mult mai accesibil, adică este accesibil 24 de ore din 24, 7 zile din 7, clienții putând să se informeze despre produse si oferte tot timpul, zi si noapte, fie că e sâmbătă sau duminică, pe când in sistemul clasic fără website, accesul clienților este limitat de orele de program și de zilele nelucrătoare. Deci încă un avantaj imens al unui website de prezentare.
    1. Având un site de prezentare iți poti mări foarte mult aria de desfacere, te poti extinde mult mai ușor și mai repede, mai ales in afacerile de comert, comertul electronic ia tot mai mare amploare si la noi in tara, si chiar si in domeniul serviciilor, clientii pot fi câștigați online. Trebuie să știți un lucru, pe internet se poate vinde orice, nu există limite.
    1. Un website de prezentare poate reprezenta foarte bine cartea ta de vizită, pe site iți poti convinge  și atrage noi potențiali clienți, deoarece pe un site iți poți prezenta foarte frumos un portofoliu. Și încă un aspect, un nume de site este mult mai ușor de reținut decât un număr de telefon.
  1. Chiar dacă nu iți dai seama momentan, având un site poți câștiga bani – adică câștigi timp, ceea ce se poate foarte bine traduce în bani, deoarece avand un site pe care pui la dispoziția clienților toate informațiile necesare despre produsele și serviciile tale, ai cataloage de produse/servicii, termeni si condiții, date de contact etc. – nu mai trebuie să iți bați capul cu telefoane, e-mailuri, întâlniri directe in care să tot explici ce oferi tu, deci economisești timp prețios pentru afacere.

În timp ce tu nu ai website iar alții au deja, să nu te miri dacă pe viitor concurenții tăi mai slabi, vor deveni tot mai puternici, extinzându-și tot mai mult piața, și câștigând tot mai mulți clienți, doar din motivul că ei nu au ezitat să isi facă website de prezentare. E tot mai valabila expresia: “nu ești prezent online, nu exiști” deci ca și firmă, mai devreme sau mai tarziu “dacă nu ai website, nu exiști!

Așa că, nu mai ezita, fă-ti  website de prezentare sau magazin virtual, acum! Prețurile sunt încă destul de mici!

solicită detalii pe email: office@adochiteiadrianpfa.ro sau adi.adochitei@gmail.com

sau sună la nr. de telefon: 0720.052.841