Reclama site-uriIn general firmele mici fac o mare greseala considerand ca nu au nevoie de un website de prezentare, pe de o parte crezand ca un website nu le-ar aduce niciun avantaj, ca nu ar creste numarul de clienti sau ca nu ar creste in mod considerabil vanzarile, iar pe de alta parte considerand ca nu se justifica cheltuiala cu realizarea unui website, fiind o afacere care oricum functioneaza. Aceasta idee este intalnita mai ales la managerii romani, care deseori merg pe principiul “am destui clienti, la ce-mi trebuie mie site!?” fara sa se gandeasca la faptul ca piata evolueaza, clientii evolueaza, devin tot mai comozi, mai nerebdatori si din ce in ce mai multi oameni vor sa comande orice printr-un simplu click stand confortabil acasa, la laptop, sau chiar sa comande de pe dispozitive mobile.

In acest articol sunt prezentate cele mai bune sapte avantaje ale unui website de prezentare pentru afacerea ta, fie ca activezi in domeniul comertului fie ca activezi in sfera servicii:

  1. In ziua de azi, din ce in ce mai multi clienti folosesc internetul pentru a cauta si pentru a se informa despre produsele sau serviciile de care au nevoie. O afacere mica va castiga credibilitate daca detine un website de prezentare, si implicit se pot castiga sau pierde clienti, care in loc sa afle de afacerea ta, vor afla de alte firme concurente care au deja si un website.
  2. Ca si patron al unei afaceri mai mici, poate esti tentat sa crezi ca nu iti permiti un website profesionist, desi se pot gasi solutii de realizare a unui website de prezentare la preturi destul de mici, comparativ cu alte tipuri de promovare clasica, prin reclame in ziare, etc, costurile unui site pot fi initial mai mari, dar in scurt timp se vor amotiza, iar aria de prezentare a firmei este infnit mai mare decat orice alta metoda de promovare si se va dovedi si mai ieftina in timp, deoarece site-ul este vazut in toata tara sau chiar lumea.
  3. Un site trebuie privit ca si un catalog de prezentare online, astfel este mult mai usor si mai ales mai ieftin de actualizat toate informatiile despre produsele si serviciile oferite, fata de cataloagele sau borsurile tiparite, care pentru a fi actualizate costa alti bani pentru tiparie. In acest fel clientii vor fi informati in permanenta si extrem de repede, despre noile produse sau servicii.
  4. Un site este mult mai accesibil, adica este accesibil 24 de ore din 24, 7 zile din 7, clientii putand sa se informeze despre produse si oferte tot timpul, zi si noapte, fie ca e sambata sau dumnica, pe cand in sistemul clasic fara website, accesul clientilor este limitat de orele de program si de zilele nelucratoare. Deci inca un avantaj imens al unui website de prezentare.Site cu plata in rate
  5. Avand un site de prezentare iti poti mari foarte mult aria de desfacere, te poti extinde mult mai usor si mai repede, mai ales in afacerile de comert, comertul electronic ia tot mai mare amploare si la noi in tara, si chiar si in domeniul serviciilor, clientii pot fi castigati online. Trebuie sa stiti un lucru, pe internet se poate vinde orice, nu exista limite.
  6. Un website de prezentare poate reprezenta foarte bine cartea ta de vizita, pe site iti poti convinge  si atrage noi potentiali clienti, deoarece pe un site iti poti prezenta foarte frumos un portofoliu. Si inca un aspect, un nume de site este mult mai usor de retinut decat un numar de telefon.
  7. Chiar daca nu iti dai seama momentan, avand un site poti castiga bani – adica castigi timp ceea ce se poate foarte bine traduce in bani, deoarece avand un site pe care pui la dispozitia clientilor toate informatiile necesare despre produsele si serviciile tale, ai cataloage de produse/servicii, termeni si conditii, date de contact etc. – nu mai trebuie sa iti bati capul cu telefoane, e-mailuri, intalniri directe in care sa tot explici ce oferi tu, deci economisesti timp pretios pentru afacere.

In timp ce tu nu ai website iar altii au deja, sa nu te miri daca pe viitor concurentii tai mai slabi, vor deveni tot mai puternici, extinzandu-si tot mai mult piata, si castigand tot mai multi clienti, doar din motivul ca ei nu au ezitat sa isi faca website de prezentare. E tot mai valabila expresia: “nu esti prezent online, nu existi” deci ca si firma, mai devreme sau mai tarziu “daca nu ai website, nu existi!

Așa că, nu mai ezita fă-ti  website de prezentare acum!

Nu rata oferta specială a lunii!

solicită detalii pe email: office@adochiteiadrianpfa.ro sau adi.adochitei@gmail.com

sau sună la nr. de telefon: 0720.052.841